Pro Network Consult

Services

Udnyt vores vores høje kompetancer

Vi Tilbyder

Serviceydelser

Pro Network Consult kan hjælpe med at driftsoptimere jeres netværk, herunder fortage ænringer, sikkerhedsopdateringer og support..

Konsulentydelser

Arkitektur og design, rådgivning omkring systemvalg produkter og projektledelse

Driftsydelser

Overvågning

Backup

Analyse af log

Sikkerhedsovervågning

Løsninger

 

Beskyt din virksomhed mod angreb med et omfattende udvalg af integrerede sikkerhedsløsninger, herunder omfattende netværkssikkerhed, sikker mobilitet. Med vores sikkerheds produkter, kan du holde fokus på din forretning, mens vi beskytter dit netværk.

Få en omfattende arkitektur for centralt at oprette og administrere sikkerhedspolitikker, der giver real-time overvågning, trafikanalyse og levere intuitive rapporter. Vi tilbyder en række løsninger, der giver dig mulighed for at overvåge, analysere og fejlfinde netværkstrafik til at opfylde dine unikke forretningsmæssige krav.

Next- generation firewall

Beskytte mod virus, spam, spyware, indtrængen og andre trusler. Se hvordan båndbredde bliver brugt og prioritere forretningskritiske applikationer med realtid visualisering kapaciteter. Scan al trafik, herunder SSL krypterede filer, uanset port eller protokol. Nemt at skalere for at opfylde de skiftende behov for en voksende virksomhed.

Unified threat management

 

Integrer hardware, software og tjenester for at opnå 'state of the art' sikkerhed.

Sikker din organisations systemer, brugere og data med en dyb grad af beskyttelse, der ikke går på kompromis med netværkets ydeevne.

 

Få en omfattende arkitektur for centralt at oprette og administrere sikkerhedspolitikker, der giver real-time overvågning, trafikanalyse og levere intuitive rapporter. Vi tilbyder en række løsninger, der giver dig mulighed for at overvåge, analysere og fejlfinding netværkstrafik til at opfylde dine unikke forretningsmæssige krav.

 

Sikre adgang til forretningskritiske ressourcer

Pro Network Consult

CVR 37131849

+45 4422 4800

info@pronc.dk